2000 Szentendre, Dunakorzó
Tel: 06/26-302-500
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Általános információ a szállásról

A Centrum Panzió közvetlenül Szentendre központjában a Duna-parton található pár méterre a hajóállomástól északra. Postacímünk Bogdányi u 15., de fontos, hogy a bejárat a Duna korzó felől van! Előttünk a Duna, mögöttünk a sétálóutca tele üzletekkel, éttermekkel múzeumokkal.

A szálláshely légkondicionált, minden szoba fürdőszobával és elegáns bútorzattal felszerelt. Közvetlen rálátás a Dunára, ingyen parkolás, éjjel-nappal recepciós szolgálattal.

A Hotel területén ingyenes wifi. Szobát foglalni lehet reggelivel vagy anélkül. Nemcsak a város legszebb és központi elhelyezkedésű helye, de nem kell parkolási díjat fizetni, amíg nálunk száll meg. Budapest karnyújtásra, Hévvel vagy hajóval is megközelíthető. Skanzen, teniszpálya, uszoda a közelben.

Múzeumok, termálfürdő, strand, horgászat, hajókirándulás Budapestre, Dunakanyarba, Skanzen, vagy akár csak a Centrum Panzió ablakából gyönyörködni az elhaladó hajókban vagy a szemben lévő szigetben

Panziónk az alábbi szolgáltatásokkal várja minden kedves vendégét:

2 és 3 ágyas légkondicionált fürdőszobás szobák, kábeltelevízió, internet csatlakozással, Wifi, kutya-macska bevihető, gyermekfelügyelet, reggeli, 24 órás recepció, ingyen parkoló, zárt kerékpártároló, kerékpártúrák szervezése vezetővel, különjárat szervezése a Skanzenhoz, programtervezés és ajánlat, horgászat, szomszédunkban teniszpálya és Casino, éttermek, kávézók mellettünk ill. épület oldalában.

Centrum Panzió térképen

Facebook